bird
image
image
image
image
image
image
image
image
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Consolidari


Consolidarea imobilelor reprezinta solutia tehnica prin care se mareste capacitatea de rezistenta a acestora, in special la actiunile seismice. Aceasta solutie se aplica in general constructiilor vechi, cu structura alcatuita din ziduri portante din caramida sau piatra, insa sunt numeroase exemple de cladiri relativ noi, insa prost realizate, fara a fi respectate norme elementare de proiectare si executie in constructii, care ca urmare a expertizelor tehnice, s-a constatat ca necesita lucrari de consolidare.

Avantajele acestui gen de lucrari sunt punerea in siguranta a beneficiarilor imobilelor respective, costurile mai reduse decat costul realizarii de la zero a unor edificii similar, cresterea valorii cladirilor in cauza, optimizarea si punerea in valoare a cladirilor monument sau a celor aflate in zone protejate.

Societatea noastra are o vasta experienta in ceea ce priveste lucrarile de consolidare si reabilitare a cladirilor, dispunand de o echipa specializata , echipamente si utilaje necesare pentru finalizarea cu succes a proiectelor de acest gen , acestea fiind atestate de lucrarile din portofoliu duse la bun sfarsit.


Maria Rosetti


Vatra Luminioasa


Mihai Bravu09.12.2015. 14:23